Välkommen till Fjäll-liens nya hemsida!

adminOkategoriseradeLämna en kommentar

Det har jobbats med den ett tag, men nu är den äntligen färdig – vår nya hemsida.
Vi i styrelsen tycker att den är snyggare, överskådligare och mer lockande än vår gamla. Hoppas att ni håller med!
Samtidigt har vi också öppnat en Facebooksida för Fjäll-lien. Om ni klickar på Facebooklänken här på hemsidans startsida hamnar ni där.
Facebooksidan är – liksom större delen av hemsidan – öppen för alla. Där kommer vi att presentera allmänna nyheter om Fjäll-lien och Storlien. Där kan den som vill lägga in sina egna kommentarer, bilder – till exempel från vistelsen i Storlien.
På den här nyhetssidan som du läser just nu kommer vi att berätta om saker som rör Fjäll-liens medlemmar specifikt. Det är enbart inloggade medlemmar som kan läsa dessa nyheter.
Som vi berättade i Fjäll-lien-Nytt, som nu borde ha nått alla medlemmar har vi bestämt att inte fortsätta med Forumet. Medlemsadministrationen tar mycket tid i anspråk och vår bedömning är att att Forumet inte används i den omfattning att det är värt att lägga ned det arbetet.
Ni som använder er av Forumet för att försöka bytlåna era andelsveckor rekommenderar vi att prova med Facebooksidan i stället.
Här i anslutning till medlemsinformationen har också alla medlemmar att kommentera eller ställa frågor kring styrelsens inlägg. Styrelsen svarar i mån av tid.
Till er som har förmånen att befinna er i Fjäll-lien på sportlov just nu: hoppas att snön och solen är med er.
Vänligaste hälsningar
Styrelsen för BRF Fjäll-lien

Lämna ett svar