Fastighetsägare i Sundsvall köper Storliens högfjällshotell

adminOkategoriserade

Storliens högfjällshotell har fått en ny ägare, Hans Bark från Sundsvall. Till Sundsvalls Tidning säger Bark att han vill utveckla hela Storlien som en destination.
– Ett första skede handlar det om att renovera hotellet och skidanläggningen för att kunna göra en riktig familjesatsning, säger han till Sundsvalls Tidning.
Hans Barks fastighetsbolag Sidsjö fastigheter gjorde en större fastighetsförsäljning i Sundsvall förra våren och har därför mycket pengar att investera i Storlien, berättar han för tidningen.
– Vi vill vara med och bygga upp samhället och skapa bostäder, skola och förskola. Vi tror att samhället kan växa rejält och det är en av få platser dit det går att åka tåg både från Norge och Sverige, säger Hans Bark till Sundsvalls Tidning.
För Länstidningen berättar Hans Bark att han redan för ett år sedan köpte en lägenhet i Storlien och under året tillbringat mycket tid där.
– Vi tycker det är en fantastisk plats och personligen vurmar jag mycket för längdåkningen, säger Hans Bark till Länstidningen.

Sidsjö fastigheter köper inte enbart hotellet och liftarna, utan allt som familjen Nilsson äger i Storlien.