Bra att veta

Stugbyte sker söndagar (från och med december 2016) om inget annat avtalats. Ankommande gäster kan flytta in när stugan är redo och välkomstkuvert med nyckel är tillgängligt. En veckogäst har tillgång till stugan från klockan 15.00 ankomstsöndagen till klockan 11.00 avresesöndagen.
Stugorna är fullt utrustade med bland annat toalettrum med dusch, spis med ugn, kylskåp och mindre frys, diskmaskin, torkskåp och TV. Trådlöst internet finns i servicebyggnaden. Privat mobilt bredband rekommenderas till er som önskar internetanslutning i stugan. I servicebyggnaden finns även tvättstuga, bastu och skidverkstad.
Tag med egna lakan, badlakan, handdukar och kökshandduk. Eller hyr i samband med ankomstanmälan.
Husdjur får tas med. Men de får inte vara i sovrummen och de får inte vara i allrummets möbler.
Ankomstanmälan måste göras senast en vecka före ankomst.
Aktuell vistelseinformation finns i välkomstkuvertet.

En karta över stugområdet kan vara bra för att hitta stugan.


Vid ankomst

Ni har tillgång till stugan från söndag senast klockan 15.00. Om ni kommer till Fjäll-lien när receptionen är stängd och dörren till Servicehuset är låst finns ert välkomstkuvert med allt ni behöver i brevlådan precis bredvid huvudingången. Detta förutsatt att ankomstanmälan gjorts i tid.


Vistelseinformation i korthet

Stugområdet är bilfritt och det är endast tillåtet att köra till huset för i- och urlastning.
På parkeringen närmast Servicehuset finns fyra laddstationer för elbilar. Information om vilka regler som gäller vid laddning och hur man använder laddstationerna finns på anslagstavlorna i Servicehuset.
Tvättstugan i servicehuset är gratis och bokningslista och nyckel hänger bredvid dörren till tvättstugan.
Bastun är öppen kl 16.00–20.30 under högsäsong. Under lågsäsong efter överenskommelse.
Sopsorteringsrum finns i garagebyggnaden andra sidan bäcken vid liftparkeringen. Övriga hushållssopor slängs i containern utanför.
Utflyttning ska ske söndag senast klockan 11.00. Vid avresa lämnas avreserapport och nyckel i receptionen eller i brevlådan vid entrédörren till servicehuset.
Övriga tjänster, som uthyrning av sparkar och försäljning av ved, tillhandahålls av Stenfjället under receptionstid, om inte bokning skett i ankomstanmälan.